maanantai 12. joulukuuta 2011

Joulu saa tulla

 Kolmannen adventtisunnuntain kunniaksi kaivoimme esiin jouluvalot. Myönnän olevani tässä hieman myöhässä; monilla naapureilla valot ovat loistaneet jo lokakuun lopusta saakka. Työkiireet ja väsymys ovat kuitenkin ajaneet meillä tässä asiassa ohi ja valot ovat saaneet odotella rauhassa vuoroaan varaston perukoilla. Nyt olikin mahdottoman kiva saada hieman valoa pimeyden keskelle. 


Tämän paperinarupallon askartelin viime jouluksi käsityömessuilta hankituista paperinauhasta ja -langasta. Oli sotkuista hommaa, mutta lopputulos on mun mieleen. Sisään vain ledvalot ja pallo kattoon. Tuloksena ihana tunnelmavalaistus vaikka niihin rauhallisiin omiin hetkiin, kun jalkaan vedetään villasukat ja mukiin kaadetaan piripintaan lämmintä tummaa glögiä.


Ihana valkoinen talvi saapui lopulta pohjoiseen. Kesään tuntuu olevan taas ikuisuuden verran matkaa. Vain etäisesti enää muistan ne lämpimät aamut, kun tuossa alakuvassa pilkottavalla penkillä nautittiin aamupalaksi vesimelonia ja kylmää hedelmämehua. Nyt penkki sai kaverikseen pienen pensaan jouluvaloineen.

 

Jouluvalojen lisäksi meillä syttyivät myös kynttilät. Rakastan elävää tulta yli kaiken.


 Ihanaa joulunodotusta! Pian se on täällä!

3 kommenttia:

 1. Vautsi, ootpa saanut aikaseksi nättejä luomuksia! Tuo pitsipallo oli ihana!

  VastaaPoista
 2. Toi paperinarupallo on kyllä ihana ja tykkään omastanikin kovasti, vaikkei se olekaan ihan pyöreä. Hyvä me! :)

  VastaaPoista
 3. Upsis, kiitos :) Teidänkin eloa on kiva käydä seuraamassa kun ei olla pitkään aikaan nähty livenä.

  Caorann, todellakin! Hyvä me! :)

  VastaaPoista

Tänne voit jättää puumerkkisi. Ilahdun kovasti kommenteista :)