sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Lämmikettä mammalle

Tunnustaudun vilukissaksi. Minulla on aina kylmä, tai vähintään pieni vilutus. Töissä ilmastoidussa toimistossa saan kääriä itseni moneen hartiahuiviin ja juoda litroittain kuumaa teetä, jotta kestän 8 tuntia niskaan puhaltavaa viimaa. Muita moinen ei tunnu haittaavan. Olen diagnosoinut itseni ääreisverenkierron suhteen puutteelliseksi. Vaikka olo muuten olisi lämpöinen, niin sitten sormet ja varpaat ovat kylmästä kohmeiset. Kyseinen ominaisuus asettaa tiettyjä vaatimuksia talvivarustuksen suhteen.

Onnekseni löysin paleleville jaloilleni oivalliset talvisaappaat: Timberlandin Mukluk-popoissa eivät varpaat takuulla jäädy! Sormien lämmikkeeksi toin Lapin työmatkalta ekstralämpimät kinttaat. Muuta lämmikettä olen neulonut lämpöisestä merinovillasta.


Malli: Dropsin kauluri ja myssy
Lanka: Drops Merino Extra fine


Myssy ei pitsineuleen vuoksi sovi kylmimpiin viimoihin, mutta kauluri on ihana. Siihen on mukava kääriytyä töissä ja kotisohvalla. Näitä voisi tehdä useampiakin.

3 kommenttia:

  1. Täällä on myös yksi vilukissa.Villasukat täytyy olla nukkuessakin :D
    Kaunis huivi ja myssy.Viluisuudessa on myös yksi hyvä puoli:saa/on pakko neuloa itselle paljon lämmikettä ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Näillä ilmoilla tarvitseekin kovasti lämmikettä. Villasukatkin on koko ajan kovassa käytössä. Töihin tarvitsisin myös uudet huopatossut, kun vanhat on jo käytetty puhki...

    VastaaPoista

Tänne voit jättää puumerkkisi. Ilahdun kovasti kommenteista :)