torstai 1. syyskuuta 2011

Uuden alku

 Hei, olen Rouva Pee ja kärsin kroonisesta käsityöpuuskasta. Haussa vertaistukiryhmä ja kanava omien ideoiden ja aikaansannosten jakamiseen.

Näin, nyt se on taas aloitettu. Olen pitänyt blogia aiemminkin, mutta pienen vauvan äitinä aika tuntui olevan kortilla, eikä bloggaamiseen jäänyt juuri aikaa saati voimia. Nyt Neiti Näpsäkkä on jo iso päiväkotilainen ja äidille jää aina välillä omaakin aikaa. Päätin siis aloittaa alusta, ihan alusta, ja pistää blogin pystyyn. Toivonkin löytäväni tätä kautta paljon uusia ihania blogeja ja ideoita. Jätäthän puumerkkisi, jotta pääsen vastavierailulle :)

Ennen kuin päästän itseni vauhtiin, katsotaan mitä olen saanut aikaiseksi ennen Tuulentupasta.


Ihastuin Jatan norsuslipariin välittömästi sen nähtyäni ja halusin tehdä heti oman, tosin vain pienoiskoossa. Näitä syntyikin sitten ihan lahjaksi asti; tämä setti lähti ihanaiselle kummmipojalle vauvalahjaksi. Norsukuvio on alunperin Jessica Trompin.


Itselle on syntynyt suhteellisen vähän neuleita, johtuen lyhyestä pinnasta ja kärsimättömästä luonteesta. Tämän "tupakkatakin" puskin kuitenkin läpi ja siitä tuli ihan ykköstakki talven pakkasiin.Itselle on kuitenkin kiva ommella kaikenlaista, sillä niin saa valmista nopeasti (siis jos kaikki menee putkeen). Samovaarin limenvärisestä batistista piti saada kesämekko ja sellainen siitä tuli. Onneksi en laskenut, kuinka paljon verta, hikeä ja kyyneliä sen valmistuminen vaati.


Pitsihuivit on ihania, niitä pitää saada lisää, lisää, lisäää....


Samoin kuin villasukkia....
Kun Neiti Näpsäkkä ilmoitti tulostaan, piti käsityörintamallakin kokeilla jotain uutta. Neulahuovutuksella tehdyistä huopakoirista syntyi mobile...


...ja Atlantin takaa tilatuista tilkuista vauvapeitto.


Ruskeasta alpakkalangasta neulotulle karhuhaalarille hykertelyn pitkään.


Kaikilla pikkuihmisillä pitää olla oma pupukaveri, eikö vain?


Neiti Näpsäkkä viihtyi mahassa niin hyvin, että tämä kastepuku ehti valmistua helminappeja myöten. Kaksi viikkoa lasketun ajan päälle on aika paljon.

Nämä ja paljon muuta löytyvät vanhan blogin puolelta.


3 kommenttia:

 1. Tervetuloa jälleen blogimaailmaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihania teoksia :) Kunpa minäkin ehtisin; ehkä, kun seuraava remontti on valmis ;) hihii...

  VastaaPoista
 3. PikkuHoo: kiitos :) Täällä taas.

  Hiljamaaria: sun tehokkuudella ihan varmasti ;)

  VastaaPoista

Tänne voit jättää puumerkkisi. Ilahdun kovasti kommenteista :)