tiistai 22. toukokuuta 2012

Murua Muruselle

Tämä mekkonen on lojunut kaapin perällä puolivalmiina varmasti puolen vuoden ajan. Mikä lie kevätpörriäinen saanut minut täyteen ompeluinnostusta, sillä sain tämän vihdoin viimeisteltyä. Ja aikaahan tähän meni hurjat 10 minuuttia. Kummasti vaan nämä keskenjääneet projektit tuntuvat niin ylivoimaisilta. Kunhan vain saa itseään niskasta kiinni,  viimeistely on usein lastenleikkiä.


Nämä Muru-neulokset ovat kyllä mun lemppareita. Nämä saavat multa suuresti plussaa materiaalin luomu-statuksesta. Huomasitteko, että kauppaan on tullut uusi ihana Leo-neulos? Luulen, että minun on hankittava sitä jossain vaiheessa.


Malli: oma liivimekon peruskaava, muistaakseni vapaalla kädellä saksittu
Koko: 92
Kangas: Murun *vink*, vuorena oma vanha t-paita


4 kommenttia:

 1. Joo-o, mikä ihme siinä onkaan että niiden keskeneräisten loppunsaattaminen on niin raskasta noin ajatuksena. Sama homma myös pienten korjausten kanssa; pudonnut nappi tai reikä polvessa eikä millään sais aikaiseks ryhtyä rupeamaan... Pirtsakan mekon teit neidille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin, mulla on kaapissa iso kasa esim. parsimista odottavia villasukkia ja lapasia. Ne ovat se mun ikuisuusprojekti :)

   Poista
 2. Kiva ja keväinen mekko! Joskus viittä vaille valmiiden töiden viimeistely on tosiaan aikamoisen työn ja tuskan takana. Sitten kun saa itseään kiinni niskasta, ihmettelee miksei ole aikaisemmin saanut asiaa hoidettua...

  VastaaPoista

Tänne voit jättää puumerkkisi. Ilahdun kovasti kommenteista :)