sunnuntai 26. elokuuta 2012

Aurinko!

Heippa vaan pitkästä aikaa! Lomaltapaluu on ollut tänä vuonna hankalampaa kuin yleensä, sillä kesäkelit saapuivat näille leveysasteille vasta ensimmäisenä työpäivänäni (tottakai). Niinpä ulkosalla on tullut vietettyä tavallista enemmän aikaa ja kaikki muu (kotityöt, käsityöt, yhteydenpito sukulaisiin) on jäänyt vähemmälle. Huomasin mm. että olen kirjautunut henkilökohtaiseen sähköpostiini viimeksi elokuun alkupäivinä! Mutta mitä siitä, rakastan tällaisia lämpimiä alkusyksyn päiviä, vaikken ikinä osaakaan pukeutua oikein vallitsevan säätilan mukaan. Aamut ovat kylmiä, mutta keskipäivällä aurinko lämmittää jo niin, että ennen töihinlähtöä puettu villapaita ja takki ovatkin aivan liikaa.


Ajattelin esitellä nyt kesälomalla surautetut Bambi-tunikat. Ostin tätä Metsolan keltaista Bambi-trikoota aluksi vain Neidin tunikaa varten, mutta sitten minuun iski kamala kateus: Minäkin halusin samanlaisen. Niinpä ostoskoriin hieman suurempi määrä pirteää trikoota ja ompelupuuhiin. Neidin tunikaan sovelsin Ottobren paitakaavaa ja omaani Caorann-blogin innoittamana Suuren Käsityö-lehden mammapaitakaavaa. Kivoja tuli molemmista. Nyt voimmekin Neidin kanssa loistaa kilpaa auringon kanssa.


Kaavat: SK 2/2011 ja Ottobren Toy Dog 6/2011
Kangas: Metsolan Bambi, noin 1,5 m
Koot: S ja 92


Nyt on vielä pakko esitellä Päivityksiä-blogista voittamani ihana virkattu kori. Palkinto on ihana, mutta vielä merkityksellisempää on, että se on ensimmäinen voittamani palkinto niinku ikinä. Kori on väritykseltään ihan napakymppi ja Neiti varasikin sen välittömästi itselleen. Nyt kopassa majailee Neidin käsinukkekokoelma. Kiitokset jälleen kerran ihanasta arpajaispalkinnosta!


1 kommentti:

  1. voih, ihanaan käyttöön päätyi koppa, suloiset täytteet! toivotaan auringonpaistetta piiiiitkälle syksyyn :)

    huh huh, mun pitänee hakeutua silmälääkäriin, kun lähden nyt neljättä "ethän ole robotti"-tunnistetta yrittelemään...

    VastaaPoista

Tänne voit jättää puumerkkisi. Ilahdun kovasti kommenteista :)