perjantai 14. joulukuuta 2012

Rimpsua tonttutytölle

Tässä joulun alla muistui mieleeni, että kangasvarastoni kätköissä majaili viime vuonna Metsolasta ostamani ihanainen piparijoustofrotee. Ihastuksissani esittelin sitä Neidille, ja voi kun olisitte nähneet toisen ilmeen. Toinen kulmakarva koholla ja katse viestitti selvää ylenkatsetta tyyliin "et voi olla tosissasi". Äidin oli otettava kovat keinot käyttöön. Runsain sanankääntein ja superlatiivein kuvailin Neidille millainen kaunis ja ihastuttava tanssimekko kankaasta valmistuisi. Ja viimeiseksi taikasanat, "joulupukkikin tykkäisi". 


Neiti on nykyään todella tarkka vaatteistaan. Kaikissa, mitä hän kelpuuttaa päälleen, täytyy olla pitkä helma ja jokin "juttu". Näiden kriteerien vuoksi mm. Marimekolta ostamani suloinen tunikatuliainen on jäänyt täysin käyttämättä. Nykyisin olenkin hyvin varovainen ostaessani tai ommellessani Neidille yhtään mitään päällepantavaa. Parasta on saada hyväksyntä heti alkumetreillä eli vaaterekillä, kirpparipöydässä tai kangaslaatikolla. Onneksi tästä piparimekosta tuli alkuvaikeuksien jälkeen selvä suosikki.


Malli: Green Butterfly, Ottobre 1/2012
Koko: 98
Kangas: Piparijoustofrotee Lasten Metsolasta
Modaukset: Hihat pitkinä ja resorilla

Nyt meillä on kiva ja jouluinen mekko jouluaattoa ja joulupukin odottelua varten.

6 kommenttia:

 1. Tuo on supersöpö kangas; meidän tyttö sai juuri muutama viikko sitten tuliaisena Oulusta samasta kankaasta tehdyn tonttupipon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana kangas. Harmi vain, että sen käyttö rajoittuu selkeästi joulunaikaan...

   Poista
 2. Voi mikä mekko! Kiva, että neiti kelpuutti kankaan:)

  VastaaPoista
 3. Heh..kuulostipas tutulta tuo vaatteiden kelpuutus.Tosin mikä yllättävää(ainakin minusta)että meillä se on poika joka on nirso.Pitää olla simppeliä,tietyn väristä ja rentoa.Ei missään nimessä sitä"juttua"tai neppareita tai nappeja.Että vaikeaa meillä äideillä joskus on.Parempi ottaa se lapsi suosiolla mukaan vaate/kangas kauppaan :D
  Mutta ihana on tuo mekko ja hyvä että kelpuutti :)taikasanat auttaa monesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei aina voi tietää etukäteen, mikä vaate lopulta päätyy käyttöön. Todella pian noista pienistä tulee tyylitietoisia :)

   Poista

Tänne voit jättää puumerkkisi. Ilahdun kovasti kommenteista :)