keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Tädin murulle

Tällä viikolla minulla on ollut satumainen onni tulla Tädiksi. Samalla myös Neiti sai ensimmäisen serkun. Vauvan syntymistä odotellessamme olimme Neidin kanssa aloittaneet tämän vauvapeiton ompelun; neiti valitsi kankaita, minä leikkasin ja kursin kokoon. Ja tästä tuli ihana!Peitto on kooltaan noin 85 x 85 cm ja välissä on paksu vanu. Tikkasin peiton melko harvakseltaan, jotta muhkeus ja pehmeys säilyisivät. Peiton toinen puoli on värikästä eläinkuviollista puuvillaa, jota äitini oli ostanut metreittäin Jyskin alesta. Sopii mielestäni kivasti kokonaisuuteen. Muuten käytetyt kankaat ovat sieltä täältä palalootaan eksyneitä tilkkuja.Peiton oikeaan alakulmaan tein paikan vauvan nimelle, joka tikataan siihen heti kun se selviää.Pahoittelen, että olen ollut syksyn aikana kovin hidas vastailemaan kommenttilootan viesteihin ja vierailemaan muissa blogeissa. Toivonkin, että kevätauringon myötä saisin hippusen enemmän energiaa tehdä kaikkia niitä kivoja juttuja jotka ovat syksyn harmaudessa unohtuneet. Ihanaa alkanutta vuotta ihan jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Sinä se osaat! Tosi söpö - ja onnea tuoreelle tädille; osaan kuvitella kuinka hienolle nyt tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvältä tuntuu, enkä malta odottaa, että pääsen tutustumaan livenä pieneen. Lennot ulkomaille on jo varattu :)

   Poista
 2. Mahdottoman suloinen peitto!

  Iloiset värit ja raikas toteutus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen itsekin todella tyytyväinen peittoon ja väreihin. Siitä tuli tarpeeksi värikäs, jotta varmasti pienikin tykkää.

   Poista

Tänne voit jättää puumerkkisi. Ilahdun kovasti kommenteista :)